SILVESTR MOST 2009

01.01.2010 04:05

Vítám Vás v novém roce 2010!

Ať Vám všem přinese jen to dobré a nejlepší!

 

Poslední den loňského roku jsem si moc užil a doufám, že vy taky.

Pár dnů před Silvestrem mi zazvonil telefon a v něm se ozval příjemný hlas Míši Dolinové. Pozvala mě na Silvestra. Nééé sice slavit, ale  pracovat. Potřebovala totiž záskok za svého kolegu na oslavu Silvestra v Mostě a já moc rád přijal.

V Mostě se sešla výborná parta lidí a práce nám šla opravdu od ruky. Vlasta Vébr řádil s dětmi jako obvykle. Nechápu kde ten chlap bere tolik energie. S Terezkou Novotnou, Míšou Dolinovou a Vlastou jsme potom přeplněnému náměstí zazpívali pár písniček z muzikálů a to už dorazil slavit i zbytek divadla Míša, David a Domča. Udělali mi radost.

Ale to už byl čas na naše vystoupení pro děti. Míša Dolinová v něm malé diváky naučila, jak poznat ideální počasí, co jíst a čemu se raději vyhnout. A já? Trochu jsem si s Míšou zazpíval a měl jsem roli, kterou jsem si užil. Totiž roli totálního blbce a toho nejhoršího stravovacího příkladu. Byla to legrace :o)

Zlatý hřebík večera byl Kamil Emanuel Gott. Rozbalil to jako vždy s plným nasazením a udělal neskutečnou show. Celé náměstí tleskalo a tancovalo.

Celá ta oslava samozřejmě skončila přípitkem a ohňostrojem.

Musím také moc poděkovat Dáše, Vláďovi, Standovi a Kláře nejen za to, že jeli se mnou, ale také za to, že Vám mohu nabídnout i pár fotek.

Právě jsem dostal ještě další balíček fotek od Pavla Fekete. Moc děkuju Pavle.

Podívejte se ZDE

 

Ještě jedna třešnička na dortu. Vláďa natočil foťákem jednu z písniček. Kvalita je sice velmi špatná, ale  rozhodně za to nemůže Vlaďa.

PĚŠKY JÍT...

A já se Vám zase brzy ozvu.

Šimon

 


Kontakt

Šimon Pečenka

+420 775 315 389
+420 704 155 246