NATÁČENÍ DVD S PREVENCÍ PRO POLICII ČR

13.10.2010 08:36

Již několik let Divadlo VeTři ve svých preventivních pořadech učí děti nač si dát pozor a jak se chovat v nebezpečných situacích.

Na jaře letošního roku přišel nový sesterský projekt prevence Divadla VeTři pod záštitou okresního preventisty OŘ PČR Louny Tomáše Krupičky.

Začalo vznikat DVD se čtyřdílným filmem určené dětem ze základních škol. Toto DVD se zaměřuje se na 4 okruhy prevence. Prevenci drogové problematiky, internetových nástrah, šikany a kontaktu s cizím člověkem.

Preventista Tomáš Krupička zajistil podporu z vnitrorezortního projektu MVČR. Zbývalo jen oslovit televizní štáb, napsat scénář a vybrat herce. Všechno se naštěstí podařilo a tak můžeme s radostí oznámit, že....

Dnes 12.10.2010 padla první klapka našeho natáčení. Před 8. základní školou v Lounech Michaela Dolinová unášela děti. I když šlo samozřejmě jen o natáčení velmi často nejen nás, ale také přihlížející novináře mrazilo v zádech.

Nezbývá než poděkovat Michaele Dolinové, Tomáši Krupičkovi, televiznímu štábu CAT-TV i dětem z dramatického oboru ZUŠ Postoloprty a věřit , že i další natáčecí dny proběhnou v pohodě, která dnes při natáčení panovala.

 VIDEOOCHUTNÁVKA

FOTOGALERIE ZDE


Kontakt

Šimon Pečenka

+420 775 315 389
+420 704 155 246