SOUSED, NETOPÝREK PÍREK A ČERT S MIKULÁŠEM

01.12.2009 21:47

Prima večer,

ten čas nám nějak moc rychle utíká. Už jsem na Vás zase dlouho zapomínal. Tak tedy , co se za tu dobu událo?

Po otevření nákupního centra Stop-Shop mě porazila chřipka a její kolegyně horečka. Dokonce jsme museli zrušit i naší cestu za krajany do Srbska. To mě moc mrzí, ale tak dlouhou cestu bych asi nezvládl.

A protože se blíží svátek sv. Mikuláše i my jsme oprášili kostým čerta a svatého muže i s berlou. Dokonce už máme za sebou 3 nadílky. Určitě Vám sem dodám i pár fotek.

Včera jsem byl natáčet několik scén do dalších dílů Up.parády. Načetl jsem jednu pohádku pro rubriku karaoke-pohádky. Další Upírův super nápad. Moc se mi to líbí, ale víc Vám o tom neprozradím. Sledujte Up.parádu a dozvíte se o čem je řeč.

Potom jsem trochu zafušoval do řemesla loutkařům. Namlouval jsem postavičku netopýrka Pírka, který pomáhá Ježíškovi s dárky. Byla to moc zajímavá zkušenost. Hodně lidí si myslí, že je to lehký obor divadla, ale to se moooooc pletou. Zkuste všechno vyjádřit jen hlasem a ten ještě musí sedět loutce, kterou mluvíte a hlavně to nesmí působit jako trapas..... Není to žádná legrace. Svou velkou poklonu skládám všem dobrým loutkařům. Milada Čechová, která mluví Žjóvu je fakt profík!!!

Na závěr jsem si střihnul svého zlého souseda. Tentokrát se soused vydává za školáka, aby mohl předvést, co umí s balónky. Tedy mezi námi dělám tam ze sebe totálního blba, ale užil jsem si to.

A ještě jeden bonbónek. Už dva roky si slibuju, že si koupím na zimu pánské poncho. Minulý týden jsem se konečně rozhodl a nechal si ho ušít. Je v něm teplo a vypadá opravdu super.

Tak užívejte předvánoční čas a já zase něco napíšu.


Kontakt

Šimon Pečenka

+420 775 315 389
+420 704 155 246